Yritys

Hyvinvointipalvelut Hyvissä Käsissä

Yritykseni Hyvissä Käsissä tarjoaa monipuolisia, kokonaisvaltaisia kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen tarkoitettuja palveluita.

Olen koulutettu hieroja, Voice massage -terapeutti, rentoutusohjaaja ja selvänäkijä Turusta. Palveluihin kuuluu klassinen hieronta, Voice massage hoito, aromahieronta, Hot Stone kuumakivihieronta, Intialainen päähieronta,energiahoidot ja selvänäkö - / tarot-tulkinnat.

Teen henkilökohtaisia selvänäkö ja tarot-tulkintoja vastaanotollani sekä Turussa että muualla Suomessa. Mahdollisuus on myös puhelintulkintaan, mikäli et pääse yksityisvastaanotolleni. Pidän myös selvänäköisyyteen, tarot-kortteihin ja henkiseen kasvuun liittyviä kursseja ja tapahtumia.

Jaana Hotakainen

Olen syntynyt vuonna 1962 Keski-Pohjanmaalla Toholammilla. Jo nuoruudesta lähtien minua on kiinnostanut kovasti ihmiset, kehon ja mielen hyvinvointi. Kasvatus ja opetus ovat aina olleet myös lähellä sydäntäni. Niinpä tieni vei Kajaaniin, josta valmistuin lastentarhanopettajaksi ja myöhemmin aikuisella iällä opiskelin erityislastentarhanopettajaksi .Olen tehnyt varhaiskasvatuksessa pitkän ja mielenkiintoisen uran. Se on ollut yksi tärkeimmistä elämäntehtävistäni. Nyt muutoksen tuulet puhaltavat ja olen astunut uuteen palvelustehtävääni. Haluan olla aikuisten ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin tukena sekä toimia kanssakulkijana ja valontuojana kohti parempaa huomista.

Kiinnostus aikuisten hyvinvointiin sai minut opiskelemaan hierojaksi, rentoutusohjaajaksi ja Voice massage-terapeutiksi. Täydentävät hoitomuodot ovat myös aina kiehtoneet minua kovasti. Olen opiskellut erilaisia energiahoitoja. Uskon, että erilaisten fyysisten oireiden taustalla vaikuttavat myös ajatuksemme, tunteemme ja energiamme. Pelkästään fyysisten oireiden hoitaminen ei aina riitä. Kehon tasapainoon ja hyvinvointiin voi vaikuttaa hyvin monella eri tavalla.

Olen koko elämäni ajan ollut pohdiskelija ja totuuden etsijä. Elämää suuremmat kysymykset ovat olleet vahvasti läsnä: “Mistä olen tullut?”, “Miksi olen syntynyt tänne maapallolle juuri tähän hetkeen?”, “Mikä on elämäntehtäväni?”. Näihin kysymyksiin ja lukuisiin muihinkin olen saanut pikku hiljaa vastauksia tutkimalla sisimpääni, osallistumalla erilaisiin henkisen kasvun koulutuksiin ja lukemalla paljon alaan liittyvää kirjallisuutta. Olen aina lapsesta asti ollut hyvin herkkä aistimaan ihmisten tunnetiloja, energioita ja ilmapiirejä. Intuitioni on hyvin vahvaa ja sitä kuunnellen minusta kasvoi pikku hiljaa selvänäkijä.  Selvänäköiset viestit tulevat minulle hyvästä henkimaailmasta kuvina, sanoina ja ajatuksina. Uskon, että jokaisella ihmisellä on vastaukset omassa sisimmässään. Joskus niitä on vain vaikea löytää itse tai uskoa omaan intuitioon. Selvänäkö-/tarot-tulkintojen avulla yhdessä asiakkaan kanssa vahvistetaan intuitiota, etsitään ratkaisuja mieltä askarruttaviin asioihin ja löydetään näin uusi valoisampi suunta tulevaisuuteen.

Lämpimästi tervetuloa koko kehoa ja mieltä virkistäviin ja voimaannuttaviin hoitoihin! Olet hyvissä käsissä:)

Jaana Hotakainen
Koulutettu hieroja
Voice massage -terapeutti
Rentoutusohjaaja
Selvänäkijä ja tarot-tulkitsija