Hoidot

Voice Massage hoito

Voice massage on klassisen hieronnan ottein tehtävä hierontahoito, jonka avulla rentoutetaan äänentuottoon ja siihen läheisesti liittyvät lihakset. Lihasten rentouttamisen avulla luodaan edellytykset puheen ja laulun tasapainoiselle äänentuotolle. Voice massage hoidon kohteena on ylävartalon, rintakehän, kaulan ja kasvojen alueen lihakset. Voice massagen tavoitteena on poistaa äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien jännitystiloja ja ehkäistä siten jännitystiloista aiheutuvien äänihäiriöiden syntymistä.

Voice massage auttaa hengityslihasten elastisuuden säilymistä sekä luisen rintakehän avautumista kokonaisvaltaisesti parantaen ryhtiä ja liikkeiden hallinnan oppimista.

Voice massage parantaa myös astmaatikkojen ja allergikkojen hengitysfunktiota, poistaa purentalihasten toimintahäiriön aiheuttamia jännitystiloja leukojen alueella sekä ehkäisee puhallinsoittajien lihasten virhetoimintoja mm. ansatsin alueella.

Kenelle sopii?

Voice massage sopii kaikille ääniammattilaisille kuten laulajille, opettajille, lastentarhanopettajille, kanttoreille, papeille, puhallinsoittajille, näyttelijöille ja poliitikoille. Myös toimisto- ja päätetyöntekijät saattavat saada apua kiputiloihin, jotka johtuvat niska-hartiaseudun lihasten jännitys- ja epätasapainotiloista. Voice massage sopii hyvin myös astmaatikoille ja allergikoille, koska se parantaa hengitysfunktiota. Voice massage hoidosta hyötyvät myös ne, joilla on purentalihasten toimintahäiriön aiheuttamia jännitystiloja leukojen alueelta.

Varaa aika netissä ->