Hoidot

Selvänäkö & Tarot-tulkinnat ja -kurssit

 

Tarot-kortit ovat ikivanha viisauden lähde. Ne peilaavat sieluamme ja auttavat meitä näkemään sisäisen todellisuutemme. Tarot-korttien avulla voimme laajentaa tietoisuuttamme. Kortit toimivat oppaina suureen sisäiseen maailmaamme. Ne paljastavat kätkettyjä viestejä ja laajentavat näkemystä itsestämme ja maailmankaikkeudesta. Kortit antavat ymmärrystä mistä tahansa epäselvästä tilanteesta ja tarjoavat niihin uusia näkökulmia.

Tarot-tulkinnat

Tarvitsetko neuvoa ihmissuhteissa tai vaikkapa työasioissa? Kiinnostaako sinua ehkä vain tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Autan sinua selvänäköisesti tarot-kortteja apuna käyttäen näkemään tilanteen laajemmin ja katsomaan ongelmaa tarkemmin. Kortit auttavat sinua huomaamaan mahdollisuutesi ja ohjaavat sinua arvokkailla neuvoillaan kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Olen kokenut, luotettava ja empaatinen selvänäkijä, jolla on hyvät kuuntelijan ja keskustelijan taidot. Viestit tulevat minulle maailmankaikkeuden suurimmasta ja puhtaimmasta valosta, enkeleiltä ja oppailta. Viestit välittyvät minulle ajatuksina ja kuvina.

Tarot-kurssit

Voit myös halutessasi itse opetella korttien kiehtovaa maailmaa. Pidän tarot-kursseja asiakkaiden toivomusten mukaan joko iltaisin tai viikonloppuisin. Kurssin pituus on noin 12 tuntia. Kurssilla käydään läpi kaikki kortit ja opetellaan tekemään tulkintoja erilaisia ”pöytiä” käyttäen. Kurssin käytyäsi sinulla on hyvät valmiudet katsoa itsellesi kortteja tai tulkita niitä myös muillekin.

Selvänäkijä / Tarot-tulkitsija Jaana Hotakainen

Puhelintulkinnat:

Mikäli et pääse yksityisvastaanotolleni, voit soittaa minulle p. 040-5168075.  Varataan sinulle puhelinkeskusteluaika. Maksat sovitun hinnan tulkinnasta etukäteen tililleni ja soitat sitten minulle sovittuna aikana.

Puhelintulkintoja teen myös AstralTV:n kautta. Nettisivuilta www.astraltv.fi löydät tietoni, puhelinnumeroni ja näet milloin olen vapaana ottamaan puheluja vastaan.

AstralTV 0700 03444  (hinta 3,58€/min + pvm)
Alanumeroni on 457

Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla!

Yksityisvastaanotot:

Turku, Läntinen Pitkäkatu 35, 3. krs hsto 24, 20100 Turku

Tietoa muista yksityisvastaanotoista muualla Suomessa saat nettisivultani Ajankohtaista ja facebookista sivulta Hyvissä Käsissä.

Netissä voit varata ajan yksityisvastaanottoon Turkuun.

 

Varaa aika netissä ->