Hoidot

Hot Stone kuumakivihoito

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Viime vuosina kiviterapiasta on tullut erittäin suosittu hoitomuoto ympäri maailman. Hierojat ja terapeutit näkevät kivet niin kuin muinaiset hoitajat; työkaluina lisäämään tasapainoa, ravitsemaan, lisäämään energiaa ja antamaan asiakkaalle mahdollisimman rentoutuneen kokonaisolotilan. Suomeen kiviterapia on tullut Yhdysvalloista. Siellä on jo vuosia sekä hierojat että kosmetologit yhdistäneet kuumat kivet hoitoihinsa.

Kiviterapia on koko kehoa ja mieltä rentouttava ja voimaannuttava hoito. Lämpimillä, noin 50 asteisilla, kivillä hierottaessa annetaan keholle mahdollisuus vapautua jännityksistä ja mielen huolista. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä, lämpöiseltä ja kivuttomalta, mutta hieronnan vaikutus on kuitenkin hyvin tehokas. Lämmöllä on näiden psykologisten vaikutusten lisäksi myös useita fysiologisia vaikutuksia, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, kollageenin venyvyyden lisääntyminen, veri- ja lymfasuonten laajeneminen ja nestekierron vilkastuminen. Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Kiviterapiassa voidaan käyttää myös kylmiä ja viileitä kiviä. Kylmien kivien käyttö vähentää voimakkaasti tulehdusta ja turvotusta. Kylmät kivet sopivat hyvin myös tehokkaisiin kontrastihoitoihin esimerkiksi selluliittihoidot ja palauttavat hieronnat.

Kiviterapiassa käytettävät kivet ovat luonnon hiomia, jolloin kivet tuntuvat iholla yhtä pehmeiltä kuin käden iho. Kiviterapiassa käytetään lämpiminä kivinä basalttikiviä, jotka on kerätty Perusta, Indonesiasta ja Argentiinasta. Kylmähoidoissa tai kontrastihoidoissa käytetään sedimenttikiviä, jotka ovat peräisin meristä ja järvistä.

Jos olet jo kokeillut kaikkea, niin sinun tulee kokea vielä tämä ylellinen lämmön ja hieronnan yhdistelmä!

Varaa aika netissä ->