Hoidot

Energiahoidot

Reiki-hoito

Meitä ympäröivä tila on täynnä universaalista elämänenergiaa. Jokaisella elävällä olennolla on yhteys tuohon lähteeseen, josta elämänvoima kumpuaa. Energia virtaa meissä kaikissa aivan luonnostaan, mutta useimmilla aikuisilla nämä energiakanavat ovat vain tukossa. Energian kierto saattaa heiketä esimerkiksi sairauden tai stressin vaikutuksesta ja se voi aiheuttaa erilaisia vaivoja. Reikin avulla on mahdollista avata energiatukkeumia ja edistää kokonaisvaltaista paranemista.

Reiki on hoitomuoto, jossa hoitaja toimii eräänlaisena energiakanavana. Reiki toimii siten, että hoidettava itse vetää reikihoitajan kautta maailmankaikkeudesta tarvitsemansa energian. Reiki tulee ylhäältä hoitajan sydänkeskukseen, josta se ottaa rakkauden mukaansa, ja koska kädet ovat sydämen jatke, se kulkee käsivarsia pitkin kämmenten kautta hoidettavaan. Energia kulkee sinne, missä on suurin tarve.

Reiki on yksinkertainen hoitomuoto, joka sopii kaikille. Reiki on jokaiselle ihmiselle kuitenkin erilainen, koska jokaisella on erilaiset tarpeet. Se korjaa sitä, mikä ei ole tasapainossa. Jokainen saa reikistä niin paljon kuin pystyy vastaanottamaan. Reiki on yksinkertainen, suvaitsevainen, armelias ja rajaton.

Hoitomuotona reiki on yhtä vanha kuin ihminen. Reikiä on tehty niin kauan kuin maailma on ollut olemassa. Reikiä on ollut ilmeisesti aina, eri nimillä vain. Reikin löysi uudestaan 1800-luvulla japanilainen tohtori Mikao Usui, joka päätti selvittää parantamisen salaisuuden.

Linkit:
www.mikao-usuin-reiki.fi
www.reikikurssit.fi

Cammalot seichem

Cammalot Seichem on kehittynyt Kathleen Milnerin perustamasta Reikin uudesta koulukunnasta, TeraMaista. Tässä parantamismenetelmässä käytetään viiden peruselementin energioita: tuli, ilma, vesi ja maa. Näistä maan elementti vastaa Reikiä. Cammalot Seichemin perustaja John Cosgrove on tuonut Cammalot Seichemiin myös eetterielementin energian. Cammalot Seichemissä on mukana myös voimakkaasti sydänenergia, joka edistää paranemista kaikilla tasoilla. Perinteistä Reikienergiaa voisi verrata tasaiseen valoon, kun taas Cammalot Seichem energialla on enemmän liikettä ja rakkautta.

Hoidon vaikutuksia

- rentouttaa
- lisää käytettävissä olevan elinvoiman määrää
- lievittää ja poistaa kipuja ja särkyjä
- puhdistaa kehoa, vapauttaa lukkiutumia, avaa tukoksia
- kohottaa värähtelytasoa
- auttaa etenemään henkisellä polulla
- auttaa selvittämään ongelmien, sairauksien taustalla olevia käsittelemättömiä tunteita

Varaa aika netissä ->