Hoidot

Aromahieronta

Anna kehosi, mielesi ja sielusi rentoutua, virkistyä ja energisoitua ylellisessä aromahieronnassa!

Aromahieronta tehdään klassisesta hieronnasta poiketen pehmein, kevein hierontaottein. Käytän aromahieronnassa Young Livingin laadukkaita, puhtaita, terapeuttisen tason öljyjä, jotka tukevat ainutlaatuisella tavalla sekä fyysistä että henkistä hyvinvointiamme.

Aromahieronnan teho perustuu sekä hierontaliikkeiden että käytettävien eteeristen öljyjen vaikutukseen. Eteeriset öljyt imeytyvät joko ihon tai hengitysteiden kautta verenkiertoon. Ne vaikuttavat myös hajuaistin kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään, joka säätelee autonomisen hermoston toimintaa ja tunteita. Hieronnassa käytettävillä eteerisillä öljyillä on kaikilla oma tehtävänsä ja vaikutuksensa.

Hoidon alussa valitsemme sinulle öljyt toiveesi ja tarpeesi mukaan. Vaihtoehtoina on mm. virkistäviä, mielialaa kohottavia tai rentouttavia, levollisuutta tuovia öljyjä. Öljyjen avulla voidaan myös lievittää lihaskipuja ja vaikuttaa nestekiertoon.

Eteeriset öljyt tekevät hierontakokemuksestasi aivan uudentasoisen ja olosi on hoidon jälkeen taivaallisen ihana!

Varaa aika netissä ->

Lisätietoja Young Livingin eteerisistä öljyistä ja muista luonnonmukaisista tuotteista löydät sivulta www.youngliving.com

Olen Young Livingin jälleenmyyjä. Mikäli kiinnostuit näistä tuotteista, kerron mielelläni sinulle lisää ja autan sinua myös tuotteiden tilaamisessa ja opastan niiden käytössä.